Titlu: | Vocabularul culinar în greaca veche și latină. I. Produse de patiserie |
Autor: | Theodor Georgescu |
ISBN: | 978-973-737-399-1 |
Editura: | Editura Universității din București |
Locul: | București |
Anul: | 2007 |
Cuprins:
Citări la această publicație: 1
1 | Florin Sterian | Bibliografia românească de lingvistică (BRL, 52, 2009). Lucrări de lingvistică apărute în țara noastră în cursul anului 2009 | LR, LIX (3), 307-443 | 2010 |
Referințe în această publicație: 5
78 | Henry George Liddell, Robert Scott | A Greek-English Lexicon | Clarendon Press | 1996 | |
202 | Jean Chevalier, Alain Gheerbrant | Dicționar de simboluri Mituri, vise, obiceiuri, gesturi, forme, figuri, culori, numere. Vol. I (A–D), vol. II (E–O), vol. III (P–Z) | Artemis; Polirom | 1969, 1993-1995; 2009 | |
38 | Pierre Chantraine | Dictionnaire étymologique de la langue grecque Histoire des mots | Klincksieck | 1968; 1983 | |
100 | A. Bailly | Dictionnaire grec-français | Hachette | 1950; 1996; 2000 | |
170 | Wilhelm Meyer-Lübke | Romanisches etymologisches Wörterbuch 3. vollständig neu bearbeitete Auflage | Carl Winters Universitätsbuchhandlung | 1935 |
Lista citărilor/referințelor nu cuprinde decît texte prezente în baza de date, nefiind deci exhaustivă.
Pentru trimiterea de texte, semnalarea oricăror greșeli, și eventualul refuz ca „Diacronia” să facă publice textele, vă rugăm să folosiți adresa de email [Please enable javascript to view.].