Titlu: | Cărțile de bucate românești. Un studiu de mentalități |
Autor: | Mariana Neț |
ISBN: | 9789732706633 |
Editura: | Editura Academiei |
Locul: | București |
Anul: | 1998 |
Citări la această publicație: 7
0 | Ioan Milică | Registrul culinar: variație textuală și particularități stilistice | Chivu, 341-365 | 2017 | |
2 | Ioan Milică, Sorin Guia |
| Diacronia, 5, A71 | 2017 | pdf.ro pdf.en |
0 | Ileana Dumitru | The Italian Influence in Gastronomic Terminology | SCOL, IX (1-2), 201 | 2016 | |
2 | Antonia Ciolac | Elemente lexicale italiene în cărţile de bucate româneşti. O abordare socio-lingvistică | LR, LXIV (1), 45 | 2015 | |
2 | Antonia Ciolac | Din nou despre elemente lexicale franceze în cărţi de bucate româneşti (II) | LR, LXIV (4), 515-523 | 2015 | |
0 | Muguraș Constantinescu | Brillat-Savarin en traduction roumaine | GIDNI, 2, 488-495 | 2015 | pdf html |
0 | Alina Hoțu | Shape, Appearance, Taste and Sensation in Gastronomic Terminology (Desserts) | SCOL, VII (1-2), 179 | 2014 | pdf html |
Referințe în această publicație: 0
Lista citărilor/referințelor nu cuprinde decît texte prezente în baza de date, nefiind deci exhaustivă.
Pentru trimiterea de texte, semnalarea oricăror greșeli, și eventualul refuz ca „Diacronia” să facă publice textele, vă rugăm să folosiți adresa de email [Please enable javascript to view.].